GARANTIE

Simplu si clar: Satisfactie garantata sau banii inapoi! Toate pietrele pretioase sunt livrate insotite de factura, chitanta si certificat de garantie valabil 30 de zile. Asigurati-va in legatura cu profesionalismul in gemologie al celor la care apelati pentru expertiza !!!

Cumparatorii au la dispozitie 30 de zile pentru examinarea si verificarea pietrelor pretioase. In cazul in care produsele primite nu corespund descrierii ori rezultatul examinarii gemologice de specialitate releva neconcordante intre tipul de mineral cumparat si produsele primite, cumparatorii pot returna pietrele si pot beneficia de restituirea integrala a contravalorii produselor. In cazul in care motivul returului este imputabil vanzatorului acesta va restitui si contravaloarea taxelor de expediere. Este luat in considerare doar rezultatul laboratoarelor de specialitate.

LIVRARE

MunteleComorilor.ro foloseste pentru expediere serviciile specializate ale operatorilor agreati: PRIORIPOST si Fan Curier pentru destinatiile interne sau Posta Romana - Corespondenta internationala cu confirmare de primire, EMS, SkyPak, TNT, DHL pentru destinatiile externe in interiorul ori in afara Uniunii Europene.

Nu vor fi livrare produse catre Casute Postale sau Post Restant. Pot fi exceptate totusi trimiterile catre Post Restant in cazul in care cumparatorul are cel putin doua tranzactii anterioare incheiate fara probleme. 

Pe teritoriul Uniunii Europene nu exista taxe vamale asupra comertului cu pietre pretioase. Totusi, este datoria cumparatorilor sa verifice daca exista alte taxe sau reglementari legislative la destinatie, in cazul in care destinatarul comenzii se afla in afara Uniunii Europene.

RETUR

Sunteți protejat(a) de catre Politica de Returnare. In cazul in care nici o solutie amiabila nu a fost gasita returnati produsele în termen de 7 zile de la data primirii si veti primi o rambursare completă a sumelor platite. Pietrele pretioase trebuie sa fie in aceeasi stare ca la primire, fara deteriorari sau semne de montura in bijuterii. Ele trebuie sa fie insotite de documentele legale aferente primirii. Contactați serviciul pentru clienți înainte de a trimite produsul inapoi. Veti fi instruiți cu privire la modul de trimitere produsului in bune conditii.

Cumparatorul trebuie sa fie in masură să notifice telefonic sau prin e-mail la muntelecomorilor1[@]gmail.com numarul de urmarire dupa expedierea preoduselor. La sosire, dupa examinarea acestora rambursarea banilor se va face in termen de 3-5 zile lucratoare.

MunteleComorilor.ro 2018