Livrare in România

Prioripost plata card, transfer bancar - 20 lei

Prioripost plata ramburs - 21 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Livrarea este de luni - vineri (cu excepția sărbătorilor legale)

La primire poate fi necesară semnătura de primire

Livrare GRATUITĂ cu Prioripost în România pentru comenzi de minim 500 lei

Fan Curier plata card, transfer bancar - 23 lei

Prioripost plata ramburs  - 24 lei

Livrare 1-2 zile lucrătoare

Livrarea este de luni - sâmbătă (cu excepția sărbătorilor legale)

Livrare GRATUITĂ cu Fan Curier în România pentru comenzi de minim 1000 lei

Livrare internațională

Țarile Uniunii Europene

International Tracked & Signed - 45 lei

Timp livrare în Europa: 5-7 zile lucrătoare

Expedierile nu se pot face către căsuțe poștale.

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi peste 300 EUR

Restul lumii

International Tracked & Signed - 45 lei

Timp livrare în restul lumii: 7-10 zile lucrătoare

Expedierile nu se pot face către căsuțe poștale.

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi peste 300 EUR

Vom face tot posibilul pentru a respecta termenele de livrare stabilite însă acest lucru nu poate fi garantat. Durata timpului de livrare este supusă condițiilor tehnice sub care se desfășoară activitatea companiilor de curierat și a factorilor externi, lucruri care nu pot fi controlate in totalitate. In cazul in care comanda dumneavoastra nu a sosit la timp, trebuie să verificați mai întâi la biroul local de livrare. Nu putem procesa nicio reclamație pentru un articol care nu a fost livrat dacă nu au trecut minim 10 zile lucrătoare de la data expedierii articolului. Toate solicitarile trebuie făcute în termen de 28 de zile lucrătoare de la data expedierii (pentru data de expediere verificați e-mailul „Confirmare expediere”).

Vamă și taxe vamale

Pe teritoriul Uniunii Europene nu exista taxe vamale pentru comerțul intracomunitar. Însă pentru destinațiile din afara UE cumpărătorii trebuie să verifice dacă există taxe vamale în țara de destinație pentru produsele comandate.

Returnare

Sunteți protejat de politica de returnare dacă returnați produsele în termen de 7 zile de la primire pentru o rambursare integrală a sumelor plătite. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți înainte de a trimite produsele înapoi.

Pietrele prețioase trebuie returnate în bune condiții, fără zgârieturi, ciobituri sau semne de montare în bijuterii. Vă rugăm să nu uitați să ne anunțați când ați trimis comanda precum și numărul de urmărire aferent, astfel încât să putem urmări livrarea. După primiresi verificare, banii sunt rambursați în 3-5 zile lucrătoare.

Retururi produse

Împachetați articolele în siguranță, mergeți la oficiul postal și expediați trimiterea.

Cheltuielile de returnare cad în sarcina cumpărătorilor cu excepția situatiilor în care vina aparține vânzatorului. In acest caz, odată cu returnarea plații vi se va reurna si contravaloarea transportului. Vă rugăm să împachetați articolele pentru un transport în siguranță și să le expediați.

Product added to compare.