Cum puteti comanda?

Pentru a comanda online, in cazul in care nu aveti deja un cont, trebuie sa va inregistrati si sa efectuati urmatorii pasi:

1) Cautati produsul dorit in site

2) Apasati butonul "Adauga in cos"  pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

3) Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi apasati butonul "Finalizeaza Comanda" din pagina cosului  de cumparaturi.

4) Selectati metoda de plata. Pentru moneda ''Lei'' se vor afisa ca solutii de plata '' Libra Pay'' pentru plati cu cardul si ''Transfer bancar'' pentru transfer prin banca. Pentru platile in moneda ''Euro'' se va afisa ca solutie de plata ''PayPal''. In cazul in care doriti sa platiti in Euro, la efectuarea platii puteti opta pentru plata PayPal spre Paypal sau Card Bancar, in functie de alegerea dumneavoastra.

5) In functie de adresa aleasa se vor afisa transportatorii. Alegeti transportatorul dorit.

6) Cititi si bifati acordul dumneavoastra pentru termenii si conditiile oferite de catre magazin.

7) Apasati butonul ''Confirm acesta comanda''.

8) Efectuati plata in cazul in care doriti plata prin card bancar.

9) Comanda dumneavoastra  va fi preluata imediat. In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra.

Durata in care produsul (produsele) ajung la dumneavoastra in Romania este de 24-48h in functie optiunea solicitata si de performanta curierului. Pentru comenzi in afara Romaniei timpul de tranzit este in functie de metoda de transport aleasa.