1. Site-ul web

1.1 Site-ul MunteleComorilor.ro aparține SC GOLD AND GEMS SRL cu sediul in Râmnicu Vâlcea, C.U.I. 44262860, înscrisă in Registrul Comerțului cu nr. de ordine J38/572/2021. Site-ul oferă vizitatorilor și clienților o varietate de pietre prețioase naturale și bijuterii.

2. Comenzi

2.1 Orice comandă efectuată constituie o ofertă de cumpărare a unui produs care face obiectul acceptării noastre. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă.

2.2 Toate comenzile plasate vor fi supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii printr-un e-mail „notificare de expediere” trimis la adresa dvs. de e-mail înregistrată în momentul achiziției.

2.3 Dacă doriți să comandați bunuri care pot fi achiziționate numai de persoane de o anumită vârstă, vi se va solicita, atunci când vă înregistrați pe site-ul web, să declarați că aveți vârsta legală corespunzătoare pentru a cumpăra articolele. Dacă vom considera în mod rezonabil că nu aveți dreptul legal să comandați anumite bunuri, ne rezervăm dreptul de a anula comanda dvs.

3. Prețuri

3.1 Prețurile produselor nu includ taxele de livrare.

3.2 Toate prețurile de pe site-ul www.muntelecomorilor.ro sunt în lei românesti (RON) .

3.3 Ne străduim să ne asigurăm că toate informațiile de preț afișate pe site-ul nostru web sunt corecte. Rareori poate apărea o eroare și articolele pot avea un preț greșit. Dacă descoperim că a apărut o eroare la prețul oricărui articol, atunci vă vom contacta înainte de a expedia comanda pentru a vă informa despre eroarea respectivă. Veți fi întrebat dacă doriți să anulați comanda sau să continuați cu comanda la prețul corect. Nu suntem obligați să furnizăm bunuri la prețul incorect.

4. Plata produselor

4.1 Plata bunurilor și taxele de livrare pot fi efectuate prin orice metodă afișată pe site-ul web la momentul plasării comenzii. Plata se va face înainte de data și ora de livrare a plății si va fi un termen fundamental al prezentului acord, încălcarea căruia va da dreptul Furnizorului de a rezilia contractul imediat.

4.2 Comanda nu va fi livrată fara plata contravolorii produselor.

4.3 Oferim cumpărătorilor următoarele opțiuni de plată: plata cu cardul, Paypal, transfer bancar si plata ramburs.

5. Livrare

5.1 Comanda dvs. va fi expediata, în functie de locația produselor comandate, prin Fan Curier, Prioripost, DHL sau DPD în aceeași zi lucrătoare sau în ziua următoare după efectuarea plății. Confirmăm întotdeauna prin e-mai expedierea comenzilor.

5.2 Mărfurile pe care le comandați vor fi livrate la adresa pe care ați inscris-o ca adresă de expediere atunci când ați făcut comanda. Oferim urmatoarele soluții de livrare:

A. Livrare in România

Coletărie Posta Română - plata card - 8 lei

Livrare 4-7 zile lucrătoare

Livrarea este luni - vineri (cu excepția sărbătorilor legale)

La primire poate fi necesară semnătura de primire

Prioripost plata card, transfer bancar - 19 lei

Prioripost plata ramburs - 22 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Livrarea este luni - vineri (cu excepția sărbătorilor legale)

La primire poate fi necesară semnătura de primire

Sameday Curier plata card, transfer bancar - 22 lei

Sameday Curier plata ramburs  - 26 lei

Livrare 1-2 zile lucrătoare

Livrarea este de luni - sâmbătă (cu excepția sărbătorilor legale)

B. Livrare internațională

Țarile Uniunii Europene

International Tracked & Signed - 45 lei

Timp livrare în Europa: 5-7 zile lucrătoare

Expedierile nu se pot face către căsuțe poștale.

Restul lumii

International Tracked & Signed - 45 lei

Timp livrare în restul lumii: 7-10 zile lucrătoare

Expedierile nu se pot face către căsuțe poștale.

Vom face tot posibilul pentru a respecta termenele de livrare stabilite însă acest lucru nu poate fi garantat. Durata timpului de livrare este supusă condițiilor tehnice sub care se desfășoară activitatea companiilor de curierat și a factorilor externi, lucruri care nu pot fi controlate in totalitate. In cazul in care comanda dumneavoastra nu a sosit la timp, trebuie să verificați mai întâi la biroul local de livrare. Nu putem procesa nicio reclamație pentru un articol care nu a fost livrat dacă nu au trecut minim 10 zile lucrătoare de la data expedierii articolului. Toate solicitarile trebuie făcute în termen de 28 de zile lucrătoare de la data expedierii (pentru data de expediere verificați e-mailul „Confirmare expediere”).

Vamă și taxe vamale

Pe teritoriul Uniunii Europene nu exista taxe vamale pentru comerțul intracomunitar. Însă pentru destinațiile din afara UE cumpărătorii trebuie să verifice dacă există taxe vamale în țara de destinație pentru produsele comandate.

6. Comenzi nelivrate

6.1 Pierderile poștale sunt rare în România și Uniunea Europeană. Experiența ne-a arătat că, în majoritatea cazurilor, articolele sunt returnate de către oficiul poștal ca nelivrate atunci când cumpărătorii au raportat comenzile ca fiind pierdute. Vă rugăm să consultați oficiul postal sau optiunile de urmarie de pe site-ul companiei de curierat înainte de a ne contacta cu privire la livrare. În cazul în care articolele ne sunt returnate, vă vom contacta și o taxă suplimentară de expediere și manipulare va fi solicitată înainte ca articolele să poată fi livrate din nou.

7. Returnarea produselor si rambursarea contravalorii

7.1 Dacă doriți să returnați comanda dumneavoastră puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la primirea produselor în conformitate cu politica de returnare

7.2 În cazul tranzacțiilor online cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul inițial de pe care s-a făcut plata.

8. Expunerea produselor

8.1 Reprezentarea grafică a produselor este supusă limitarilor tehnologice din prezent. Datorită varietății mari a tipurilor de monitoare, imaginile produselor pot arata diferit de la o deviză la alta. Astfel culorile și claritatea imaginilor depind de tipul de ecran utilizat. Ne straduim să oferim o reprezentare cât mai exacta a produselor însă produsele pot arăta, într-o mică măsură, diferit față de imagini. Totuși, din experiență putem preciza faptul că, de regulă, în 90% dintre cazuri pietrele prețioase arată mai bine in realitate decât în imaginile de pe site.

8.2 Fișa tehnică a produselor. Fiecare produs are o fișă tehnică în care sunt înscrise detaliile tehnice ale produsului. Cumpărătorii au obligația de a studia aceste date tehnice pentru a fi avizați asupra produsului pe care intenționeaza să-l achiziționeze.

9. Drepturi de autor

9.1 Toată proprietatea intelectuală a site-ului Muntele Comorilor, cum ar fi mărcile comerciale, denumiri comerciale, brevetele, imaginile înregistrate și orice alte drepturi automate de proprietate intelectuală derivate din estetică sau funcționalitatea site-ului web apartin proprietarului MunteleComorilor.ro. Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord să respectați drepturile de proprietate intelectuală și vă veți reține de la copierea, descărcarea, transmiterea, reproducerea, tipărirea sau exploatarea în scopuri comerciale a oricărui material / imagini conținute pe site.

10. Modificări

10.1 MunteleComorilor.ro își rezervă dreptul de a modifica periodic acești termeni și condiții, după cum este necesar.

Product added to compare.