1. Site-ul web

1.1 Site-ul MunteleComorilor.ro oferă vizitatorilor și clienților o varietate de pietre prețioase naturale și bijuterii.

2. Comenzi

2.1 Orice comandă efectuată constituie o ofertă de cumpărare a unui produs care face obiectul acceptării noastre. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă.

2.2 Toate comenzile plasate vor fi supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii printr-un e-mail „notificare de expediere” trimis la adresa dvs. de e-mail înregistrată în momentul achiziției.

2.3 Dacă doriți să comandați bunuri care pot fi achiziționate numai de persoane de o anumită vârstă, vi se va solicita, atunci când vă înregistrați pe site-ul web, să declarați că aveți vârsta legală corespunzătoare pentru a cumpăra articolele. Dacă vom considera în mod rezonabil că nu aveți dreptul legal să comandați anumite bunuri, ne rezervăm dreptul de a anula comanda dvs.

3. Prețuri

3.1 Prețurile produselor nu includ taxele de livrare.

3.2 Toate prețurile de pe site-ul www.muntelecomorilor.ro/ro/ sunt în lei romanesti (RON) .

3.3 Ne străduimsă ne asigurăm că toate informațiile de preț afișate pe site-ul nostru web sunt corecte. Rareori poate apărea o eroare și articolele pot avea un preț greșit. Dacă descoperim că a apărut o eroare la prețul oricărui articol, atunci vă vom contacta înainte de a expedia comanda pentru a vă informa despre eroare. Veți fi întrebat dacă doriți să anulați comanda sau să continuați cu comanda la prețul corect. Nu suntem obligați să furnizăm bunuri la prețul incorect.

4. Plata

4.1 Plata bunurilor și taxele de livrare pot fi efectuate prin orice metodă afișată pe site-ul web la momentul plasării comenzii. Plata se va face înainte de data și ora de livrare a plății si va fi un termen fundamental al prezentului acord, încălcarea căruia va da dreptul Furnizorului de a rezilia contractul imediat.

4.2 Comanda nu va fi livrată fara plata contravolorii produselor.

4.3 În cooperare cu PrestaShop SA și PayPal, vă oferim următoarele opțiuni de plată: Plata se face către Paypal.

5. Livrare

5.1 Mărfurile pe care le comandați vor fi livrate la adresa pe care ați inscris-o atunci când faceți comanda.

5.2 Comanda dvs. va fi expediata, în functie de locația produselor comandate, prin Fan Curier, Prioripost, DHL sau DPD în aceeași zi lucrătoare sau în ziua următoare după efectuarea plății. Confirmăm întotdeauna prin e-mai expedierea comenzilor.

6. Comenzi nelivrate

6.1 Pierderile poștale sunt rare în Uniunea Europeană. Experiența ne-a arătat că, în majoritatea cazurilor, articolele sunt returnate de către oficiul poștal ca nelivrate atunci când cumpărătorii au raportat comenzile ca fiind pierdute. Vă rugăm să consultați oficiul postal sau optiunile de urmarie de pe site-ul companiei de curierat înainte de a ne contacta cu privire la livrare. În cazul în care articolele ne sunt returnate, vă vom contacta și o taxă suplimentară de expediere și manipulare va fi solicitată înainte ca articolele să poată fi livrate din nou.

7. Returnare

7.1 Dacă doriți să returnați comanda dumneavoastra puteți face acest lucru numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

8. Drepturi de autor

8.1 Toată proprietatea intelectuală a site-ului Muntele Comorilor, cum ar fi mărcile comerciale, denumiri comerciale, brevetele, desenele înregistrate și orice alte drepturi automate de proprietate intelectuală derivate din estetică sau funcționalitatea site-ului web apartin proprietarului MunteleComorilor.ro. Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord să respectați drepturile de proprietate intelectuală și vă veți reține de la copierea, descărcarea, transmiterea, reproducerea, tipărirea sau exploatarea în scopuri comerciale a oricărui material / imagini conținute pe site.

9. Modificări

9.1 MunteleComorilor.ro își rezervă dreptul de a modifica periodic acești termeni și condiții, după cum este necesar.

Product added to compare.