MunteleComorilor.ro este in prezent singurul magazin online specializat in comercializarea de pietre pretioase si semipretioase naturale nemontate pentru bijuterii. In peste 10 ani de activitate in domeniu, am ramas consecventi intentiei noastre initiale de a oferi clientilor nostri si pietei de profil, pietre pretioase naturale din surse legitime si verificate. Garantam toate gemele vandute. NU vindem pietre false, sintetice sau fabricate in laborator, toate pietrele pretioase sunt examinate inaintea expunerii pentru vanzare. Oferim documentele legale aferente precum si certificat de garantie valabil 30 de zile cu drept de retur in cazul in care produsele nu sunt conforme cu descrierea. Pentru detalii va rugam vizitati paginile noastre de Garantie si livrare si Termeni si conditii.

Ne dorim sa devenim locul de intalnire, atat al doritorilor de bijuterii autentice cat si al bijutierilor si artizanilor in domeniu, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti de manufactura si artizanat. Incurajam manufactura de bijuterie romaneasca prin reduceri de preturi, asistenta permanenta si recomandari catre clientii nostri pentru lucratorii in domeniu cu activitate dovedita.

Suntem permanent in cautare de bijutieri si artizani specializati in montarea de pietre naturale pentru extinderea bazei noastre de date cu scopul de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostri care cauta specialisti pentru a le realiza bijuterii si obiectele de podoaba sau artizanat dorite. Pentru inscrierea in liste va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresele de email afisate.

MunteleComorilor.ro 2018