• Muntele Comorilor este un magazin online specializat în pietre prețioase și semiprețioase naturale autentice.

  • În mai mult de zece ani de activitate în domeniu, am fost în concordanță cu intenția noastră inițială de a furniza clienților noștri pietre prețioase naturale din surse legitime și verificate. Garantăm toate pietrele vândute.

  • Nu vindem pietre false, sintetice sau crescute in laborator, toate pietrele prețioase sunt examinate înainte de expunere la vânzare. Furnizăm documente legale aferente, precum și o garanție de returnare de 30 de zile dacă produsele nu sunt conforme cu descrierea. Pentru detalii, vizitați paginile noastre despre Garanție și livrare și Termeni și condiții.

  • Ne dorim să devenim locul de întâlnire al bijutierilor și artizanilor din domeniu, contribuind astfel la dezvoltarea pieței de bijuterii.

  • Căutăm în permanență bijutieri și meșteșugari specializați în montarea pietrelor naturale pentru a ne extinde baza de date și pentru a satisface cerințele clienților noștri care sunt în căutarea specialiștilor capabili sa creeze bijuteriile și ornamentele dorite. Pentru a vă înscrie în aceste liste vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon sau adresele de e-mail afișate.

Product added to compare.