Plăți securizate

Magazinul nostru ofera posibilitatea de a achita contravaloarea produselor cu ajutorul a trei metode de plata: Transfer bancar, Libra Pay si PayPal (Paypal to Paypal sau Paypal by card).

Pentru comenzile in lei care au ca destinatie Romania plata se poate face prin transfer bancar sau prin card folosind solutia de plata Libra Pay oferita de catre Libra Bank. Platile sunt securizate prin certificate de criptare SSL pe situl nostru si prin medoda 3D Secure pentru protejarea datelor financiare ale cardurilor. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Pentru comenzile cu destinatie in afara Romaniei moneda acceptata este euro iar platile se pot efectua prin PayPal fiind protejate prin sistemul de criptare 3D Secure. De asemenea Paypal ofera o protectie suplimentara cumparatorilor impotriva tranzactiilor frauduloase. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO

Datele dumneavoastra financiare sunt protejate de catre confidentialitatea bancare precum si de legile romanesti si europene in vigoare.