Plăți securizate

Magazinul nostru ofera posibilitatea de a achita contravaloarea produselor cu ajutorul a trei metode de plata: Transfer bancar, Libra Pay (plata cu card) si PayPal (Paypal to Paypal sau Paypal by card).

Pentru comenzile in lei care au ca destinatie Romania plata se poate face prin transfer bancar sau prin card folosind solutia de plata Libra Pay oferita de catre Libra Bank. Platile sunt securizate prin certificate de criptare SSL pe situl nostru si prin medoda 3D Secure pentru protejarea datelor financiare ale cardurilor. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Pentru comenzile cu destinatie in afara Romaniei moneda acceptata este euro iar platile se pot efectua prin PayPal fiind protejate prin sistemul de criptare 3D Secure. De asemenea Paypal ofera o protectie suplimentara cumparatorilor impotriva tranzactiilor frauduloase. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO

Datele dumneavoastra financiare sunt protejate de catre confidentialitatea bancare precum si de legile romanesti si europene in vigoare.

In cursul procesarii platilor prin carduri datele dumneavostra nu pot fi vizionate de nici o terta parte, ele sunt sub administrare exclusiva a procesatorului de plati, respectiv LibraPay sau Paypal. Noi nu putem accesa sub nici o forma datele cumparatorilor, primind in schimb doar notificarea din partea bancii sau procesatorului asupra efecturarii tranzactiei. Procesarea comenzilor se face doar in urma acestor confirmari de plata, indiferent de natura lor: tranzactii prin carduri sau prin virament bancar.